Tocanita de cartofi cu conopida

de deyutzky in Mancaruri de post, 2 Feb 2014 | 15273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 1 conopida mica
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lngura pasta de ardei dulce
  • 1/2 rosii cuburi cu suc din conserva SunFood
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu conopida:

Curatam si spalam legumele: ceapa, morcov, usturoi si le tocam marunt.

Punem intr-o cratita cateva linguri de ulei cu putina apa si punem legumele tocate. Dam la foc mic pentru cateva minute. Adaugam acum si pasta de ardei dulce.

Curatam si spalam cartofii si conopida. Cartofii ii taiem cuburi, iar conopida o rupem buchetele si le adaugam in oala peste care punem apa cat cuprinde.

Acoperim cu un capac si lasam la fiert. Adaugam rosiile din conserva, sare si piper dupa gust si mai lasam inca 10 minute. Cand tocanita este gata inchidem focul, punem patrunjelul tocat marunt si acoperim cu capacul.

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarea saracului